L’equip de Segona Catalana de l’Hoquei Casal l’Espluga es troba actualment a les portes del descens, una situació que es pot revertir en les pròximes setmanes després d’haver guanyat el partit d’aquest cap de setmana contra el Piera.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal l’Espluga, Jordi Creus, destaca l’emoció del partit d’aquest cap de setmana

Aquest diumenge l’equip va jugar a casa contra l’Hoquei Club Piera en una primera part complicada per l’equip local quedant 1-4. La segona part del partit, però, el marcador va fer un gir de 180 graus, quedant 6-5 i marcant una victòria per l’equip espluguí.

Gràcies al partit d’aquest cap de setmana l’Hoquei Casal l’Espluga es troba més a prop d’evitar el descens. El partit de la setmana vinent, contra el CP Bell-Lloc serà decisiu per evitar la baixada de categoria. En aquest cas també es jugarà en terreny espluguí i serà necessària una victòria per mantenir-se a Segona Catalana.