Aquesta setmana, els operaris han començat els treballs de millora de l’àrea del Pla d’en Guerra, que consisteixen a arreglar el sistema de clavegueram i de conducció de l’aigua, així com la instal·lació de fibra òptica. Finalment, també s’asfaltaran de nou els carrers. L’obra té un cost previst de 200.000 euros finançats per l’Ajuntament i per la Diputació de Tarragona

Mentre durin les obres, es recorda als veïns i a les veïnes que no estacionin al carrer Bosc de Poblet, així com tampoc des de la intersecció amb el raval de Montblanc fins a les cruïlles dels carrers Castellfollit, Titllar i Torners.

També s’ha arranjat el pont cap a l’Ermita dels Torrents, que en facilitarà l’accés.

Com a part de les obres s’ha arranjat el pont cap a l’Ermita dels Torrents (Imatge: Cedida)

Continuen les obres entre Poblet i Vimbodí

Paral·lelament, la Diputació de Tarragona continua amb les obres de millora de la carretera TV-7002 de Vimbodí a Poblet per exemplar la carretera. Es fan desviaments per Milmanda i per Riudabella.