El plenari de Montblanc ha donat llum verda definitiva al projecte de rehabilitació del Pont Vell, malmès durant la riuada del 2019. El pressupost serà, finalment, un 10% superior a l’original. A falta de conèixer els detalls, el projecte preveu una peixera natural amb què es pretén recuperar la biodiversitat de l’indret i millorar-ne l’aspecte. En total s’hi destinaran 1,2 milions d’euros.

Un punt que, com la resta de la sessió, s’ha aprovat per unanimitat. En el transcurs del plenari també s’ha anunciat que els veïns de Lilla es concentraran el pròxim dissabte 12 de març per reclamar que Acciona, l’empresa responsable de les obres de l’A-27, assumeixi les despeses per arreglar les esquerdes generades per aquesta intervenció. Alcalde i membres del consistori ja han anunciat que se sumaran a la mobilització.

Un ple en què s’ha fet palès, de nou, la tensió entre equip de govern i oposició. En aquesta ocasió, durant un debat que s’ha posat en dubte l’ús d’un equip de so de l’Acampada de Jove per a finalitats partidistes.

El consistori montblanquí també ha aprovat per unanimitat avançar una hora la celebració dels plenaris i a partir del mes de març ja es duran a terme a les 7 de la tarda en lloc de les 8, com s’havia establert fins ara.