L’Orquestra Simfònica Treu-li la Pols al teu Instrument ha iniciat els assajos aquest febrer després de l’aturada per la pandèmia el març del 2020 i els canvis al capdavant de la formació musical. Kike Ordax s’ha estrenat com a nou director de la TLP en la primera sessió preparatòria que va comptar amb l’assistència d’una trentena de músics.

Després d’una trobada de músics ja al mes de desembre, ha estat ja entrat aquest 2022 quan l’orquestra ha iniciat la nova etapa. Ordax, originari de Benidorm i veí de Reus, pren el relleu de Diego Calderon, qui havia estat director des del setembre del 2017. La previsió de la nova temporada és poder mantenir la freqüència d’assajos un cop al mes, la qual cosa permet als músics combinar la seva participació al projecte TLP amb altres activitats o compromisos. Tot i això, l’objectiu és renovar el repertori i planificar actuacions de cara a finals de temporada. A més, l’orquestra manté les inscripcions obertes per incorporar persones interessades a sumar-se en el projecte, enviant un correu a treulilapols@gmail.com.

El nou director de l’Orquestra TLP, Kike Ordax, es va formar al Conservatori de Benidorm, conservatori de Múrcia i al Taller de músics de Barcelona. És saxofonista, clarinetista i flautista amb experiència en bandes, conjunts, docent i actiu com a instrumentista. Ordax també és membre de la Bandarra i director musical de la Reus Big Band entre molts altres projectes.