Aquest passat dimecres 8 de maig, membres de Junts per Catalunya de la Conca de Barberà es van desplaçar fins a Argelèrs amb la seva candidata, Núria Besora, per un acte conjunt amb Carles Puigdemont.

El president del Consell Comarcal Joan Canela, el diputat provincial per la Conca, Marc Rovira, els consellers comarcals Núria Forn, Moisès Ferrete i Marià Gomis, així com regidors i regidores de la comarca es van traslladar fins a la Catalunya Nord per donar suport a la candidatura.

En aquesta trobada van defensar les polítiques d’habitatge i de repoblament, claus per la Conca de Barberà,  així com potenciar les escoles rurals. Una altra de les reclamacions del territori va ser el fet de poder disposar d’uns CAPs dotats dels serveis necessaris i amb una actualització de les seves instal·lacions, i també poder disposar d’unes infraestructures modernes en vies com la C-14 o la C-242.

La millora en telecomunicacions també va posar-se de relleu, sobretot en zones com Pontils i Rocafort, i com no podia ser d’una altra manera, el fet d’assegurar l’arribada de l’aigua a tots els pobles de la Conca de Barberà.