Per primer com en la història de les Nits Musicals de la Brufaganya es comptarà amb una actuació de la Franz Schubert Filharmonia una de les orquestres més prestigioses del país. Seran els encarregats d’inaugurar aquesta nova edició i ho faran sobre la direcció de la japonesa Sayaka Shoji. Junts interpretaran les Quatre Estacions de Max Richter.

Aquesta primera data el celebrarà el 15 de juny i comptarà també amb l’obra d’estrena del compositor valencià Arnau Bataller, ‘Reminiscències de llum’, la qual només s’interpretarà al Palau de la Música Catalana i a Sant Magí de la Brufaganya.

El Festival continuarà el 13 de juliol amb l’Orfeó Gracienc dirigit per Pablo Larraz, l’actual director de l’Orfeó Català interpretant el ‘Rèquiem’ de Gabriel Fauré juntament amb el seu ‘Madrigal’ i el ‘Cantique’ de Jean Racine.

El 10 d’agost serà el torn de Marta Mathéu, Mireia Pintó, Roger Padullés i Joan Martín Royo, acompanyats del pianista Stanislav Anguelov que  interpretaran els quartets de Schubert, ‘Les Cançons Gitanes’ de Brahms, ‘Les Indianas’ de  Guastavino i completaran el concert amb Eduard Toldrà. 

El 21 d’agost els The Delightful Pocket Company faran un homenatge a Gottfried Reiche,  el trompetista principal de Bach amb els trompetistes barrocs Robert Vanryne i  Neil Brought. El Festival tancarà portes el 7 de setembre amb la saxofonista Irene Reig i el seu grup The Bop Collective.

Els abonaments es podran adquirir a partir del 19 de maig i les entrades individuals a partir del  26 de maig a través de la pàgina web del Festival.