Intèrprets: Òscar Palau, Josep Maria Vidal, Moissés Ferrete, Francesc Sánchez, Ester Teixidó i Ramon Minguella

En aquesta edició de l’Ajuntament a Casa dediquem el programa a un debat monogràfic sobre l’habitatge a l’Espluga de Francolí. Fem una radiografia i debat amb tres representants dels grups municipals del consistori espluguí i dues persones convidades coneixedores de la matèria. Hi participen l’alcalde i regidor de Terriroti, Urbanisme, Mobiliat i Habitatge de l’Espluga, Josep M Vidal Minguella; el representant de Junts per l’Espluga, Moissès Ferrete, i del regidor de Nova Espluga, Francesc Sánchez. Com a veus externes, ens acompanya la tècnica d’habitatge del Consell Comarcal, Ester Teixidó, i el copropietari dels terrenys del Pla Parcial urbanístic Riu Sec-Milmanda, Ramon Minguella.