La segona edició de la travessa solidària entre Montblanc i Móra la Nova ha recaptat 8.500 euros que es destinaran a Afanoc, l’associació que acompanya famílies amb nens i adolescents amb càncer a Catalunya.

La iniciativa solidària, liderada pel montblanquí Joan Roig, ha tornat a ser tot un èxit. Una quarantena de corredors i corredors el van acompanyar en diversos trams del recorregut. Únicament dos participants van completar els 100 quilòmetres i 3.500 metres de desnivell de la ruta.

Els primers corredors i corredors van sortir aquest dissabte de la plaça Major de Montblanc a les 6 del matí. L’arribada a Móra la Nova va ser passada les 6 de la tarda. Allà es va fer entrega del xec amb els diners recaptats a Afanoc. També es van lliurar els diners recaptats pels alumnes de l’institut-escola 3 d’abril de Móra i els membres de l’AFA de Les Muralles de Montblanc, que van fer activitats per la travessa solidària.

La travessa ja s’havia de celebrar el dia 5 de febrer, però a causa del Covid es va haver d’ajornar a aquest dissabte 19 de febrer.