El transport comarcal de la Conca de Barberà ha recuperat viatger després d’un any, el 2020, on les xifres van caure a causa de la pandèmia fins als 3.283 viatgers durant els 365 dies. Aquest 2021 la xifra va augmentar en 2.000 persones fins als 5.224, recuperant a poc a poc un any prepandèmia.

Durant el 2021 es van afegir a la comarca tres noves rutes: Vallverd – Sarral, Santa Coloma de Queralt – Montblanc i Montblanc – Reus. Tres rutes que es sumaven a les 10 ja existents. Les més freqüentades són la que fa el trajecte Vilanova de Prades – Vallclara, Vimbodí, l’Espluga – Montblanc, la que va des de Tarragona fins a Vimbodí i Poblet passant per Valls, Vilaverd i Montblanc i la que travessa des de Segura fins a Santa Coloma de Queralt amb parada a Savallà del Comtat, Conesa, Les Piles, Vallespinosa, Pontils i Seguer.

No totes les línies fan un servei diari i algunes inclús funcionen només sota demanada dels consumidors, però totes tenen l’objectiu de connectar els pobles més petits amb els nuclis urbans. Com a propòsits de cara al 2022 està l’ampliació dels dies de serveis de la ruta Santa Coloma de Queralt a Montblanc, i passar-lo a servei diari.