Aquest dimarts a la tarda, cap a 2/4 de 5, es va descontrolar una crema de matolls que s’estava duent a terme a Vilanova de Prades, a la zona de l’antic abocador. El foc va acabar afectant 300 metres de superfície.

En un primer moment, fins al lloc es van desplaçar els Agents Rurals de la zona, ja que la proximitat del foc amb un barranc i la situació actual de sequera feien perillar que l’incendi es pogués propagar ràpidament.

Es van activar sis dotacions de Bombers, tot i que una d’elles va retirar abans d’arribar a la zona afectada, que es trobava concretament a la carretera TV-7005, quilòmetre 3.

Quan van arribar Bombers, els Agents Rurals ja donaven l’incendi per controlat i només van ser necessàries tasques per remullar el terreny. L’incident es tancava com un ensurt i amb només 300 metres afectats.