El 18 de gener de 1992 s’inaugurava la planta de producció d’Europastry a Sarral amb l’objectiu de convertir-la en una de les majors plantes de producció de l’empresa. Trenta anys més tard, compta amb més de 500 treballadors.

En els seus inicis, la planta d’Europastry estava formada per una centena de treballadors de la zona, xifra que s’ha quintuplicat fins al dia d’avui. També ha evolucionat notablement el nombre de línies emprades per la producció que han passat d’únicament tres dedicades a la brioixeria fins a una desena dedicada a la producció de brioixeria, pa i la marca Dots.

En els últims anys, l’empresa ha apostat pel camí de la innovació i la sostenibilitat, motiu pel qual en l’últim any s‘ha reduït un 15% el consum de plàstic i cartó a la planta de Sarral i s’ha apostat per la compra d’un model de blat responsable amb el medi ambient. També s’ha impulsat una línia de treball versàtil, que permet elaborar simultàniament quatre tipus de Dots amb diferents cobertures i toppings.