La Conca de Barberà continua acollint jornades dedicades a la donació de sang per ajudar el Banc de Sang a arribar a la fita de 1.000 donacions diàries. Més en un moment com l’actual, ja que després de festes les reserves baixen notablement i la situació de crisi per la Covid-19 no ajuda a mantenir una regularitat en les donacions.

El Banc de Sang es desplaçarà fins a la capital de la Conca de Barberà el proper 28 de gener a la tarda. Serà al claustre de Sant Francesc i actualment la meitat de les places estan disponibles. L’atenció es farà de 6 de la tarda a 2/4 de 9 de la nit. Una trentena de persones ja s’han apuntat per participar-hi.

Tot i que les places són limitades, des del Banc de Sang animen a la població a apropar-se al centre de recollida i preguntar si hi ha alguna plaça disponible d’última hora per poder participar. Durant tot el procés se seguiran les mesures de seguretat vigents per la protecció de la Covid-19.

A part de donacions de sang també es pot donar plasma i inclús les persones que han passat la Covid-19 poden donar l’anomenat ‘plasma covid’, que s’utilitzarà amb persones que actualment estiguin patint la malaltia.