Les festes en honor a Sant Antoni Abat s’han pogut recuperar aquest any a Vimbodí i Poblet en un format reduït a causa de la situació pandèmica. D’aquesta manera, un centenar de persones han participat en els diversos actes que s’han celebrat durant el cap de setmana i també el dilluns 17 de gener, festiu al municipi.

Tot i que no es van poder mantenir el nombre d’activitats d’anys anteriors per evitar aglomeracions, el consistori en fa una valoració positiva, destacant els aforaments limitats i les mesures de seguretat per extremar les precaucions.

ÀUDIO: L’alcalde de Vimbodí i Poblet, Joan Canela, fa una valoració positiva de la Festa Major d’Hivern

La Festa Major d’Hivern va començar dissabte amb un espectacle d’acrobàcies a càrrec de Nona i Rafa i una sessió de monòlegs d’Àngel Miralles i David Sas. Diumenge es va presentar la nova marca de Vimbodí i Poblet, seguit d’un concert amb el Duet Melmelada. Durant tot el cap de setmana el Cinema Foment ha oferit diverses sessions del film ‘L’Espia Honest’. Les celebracions van cloure el dilluns amb la missa en honor a Sant Antoni Abat i la benedicció dels animals