El projecte Travessa Solidària Montblanc-Móra, que es va iniciar fa un any, torna amb força aquest 2022 amb diverses propostes complementàries. Com a part de les activitats, el Club Excursionista Montblanc ha organitzat una caminada a la meitat de la travessa, concretament a la Morera del Montsant.

El recorregut, de 8 quilòmetres, és apte per tots els públics. El punt de trobada serà el proper 5 de febrer al refugi de la Morera a les 9 del matí. També s’hi pot anar en autocar des de Montblanc, la Selva del Camp, Falset i Móra la Nova. El preu serà de 5 euros pels federats a la Federació d’Entitats Excursionistes de Catalunya i 9,50 per aquells que no formin part.

Aquesta activitat es farà de forma paral·lela amb la segona edició de la Travessa Solidària Montblanc-Móra que l’any 2021 ja es va celebrar per recaptar diners per l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC), a qui de nou aniran destinats tots els diners recaptats tant de la Travessa com d’altres esdeveniments complementaris entre els quals es troben la caminada a la Morera del Montsant, però també activitats organitzades pel Club Tenis Montblanc, Conca Pàdel, el Club de Futbol de Montblanc, l’Atlètics de Móra la Nova i els instituts i escoles de Montblanc i Móra la Nova.