La situació pandèmica a la Conca de Barberà segueix sent alarmant i el mateix passa en els diferents municipis de la comarca, com és el cas de Vimbodí i Poblet on aquest cap de setmana s’ha de celebrar la Festa Major d’Hivern en honor a Sant Antoni Abat. El nombre de contagis i la rapirà propagació del virus ha fet que s’organitzin només sis actes durant tot el cap de setmana per evitar aglomeracions.

D’aquesta manera la Festa Major d’Hivern se celebrarà en format reduït amb l’espectacle d’acrobàcies de Nona i Rafa el dissabte 15 de gener a les 6 de la tarda, seguit dels monòlegs d’Àngel Miralles i David Sas. Diumenge 16 de gener es presentarà a 2/4 de 12 del matí la nova Marca de Vimbodí i a 2/4 d’1 hi haurà concert amb el Duet Melmelada. Per aquestes activitats és necessari fer inscripció prèvia a l’Ajuntament o el mateix dia de taquilla fins a esgotar existències.

El cinema Foment de Vimbodí també visualitzarà el film ‘L’Espia Honest’ el diumenge 16 de gener a les 5 i les 7 de la tarda i el dilluns 17 de gener a les 7. Els actes acabaran amb La missa tradicional en honor a Sant Antoni Abat el dilluns a les 12 del migdia a l’Església del municipi. Com activitat complementaria el 23 de gener hi haurà una caminada a la creu del Codoç d’11 quilòmetres de distància i 3 hores de durada.

L’acte principal d’aquest cap de setmana és la presentació del nou disseny per actualitzar la marca que representa Vimbodí i Poblet i que es farà al Cinema Foment, on es donarà a conèixer el nou disseny i la seva història.