Aquest diumenge al matí l’Espluga va viure la 7a edició de la Cursa de la Llufa amb més de 200 participants que van completar el nou recorregut dissenyat pel Club Atlètic Espluguí (CAE). D’aquesta manera la cursa abandonava el centre del municipi i es desplaçava als afores, amb sortida i arribada a la plaça de Sant Isidre.

Amb una durada de 5 quilòmetres, petits i grans es van reunir al punt de sortida amb una llufa a l’esquena per completar el recorregut corrent o caminant. En acabar tots els participants va poder prendre una tassa de xocolata calenta. Des de l’organització valoren positivament el canvi de recorregut que va tenir molt bona acollida per part dels participants.

ÀUDIO: El vicepresident del CAE, Toni Morlans, explica quina acollida ha tingut el nou recorregut

Els premiats van ser: Noemí Aumedes com a primera dona en arribar i Mar Minguella com a primera membre del CAE en fer meta. En el cas dels homes, Ramon Requesens com a primer a arribar a meta i Joan Balaña com a primer membre del CAE en completar la cursa. També es va premiar a Gerard Vel, Mercè Sicart, Montse Vernet, Júlia Saumell i la Família Morgades per les Llufes més originals.