Salut i el Banc de Sang i Teixits organitzen per aquest dijous 16 de desembre una nova sessió de donació de sang al CAP de l’Espluga de Francolí, situat a la Plaça Sant Isidre. Aquelles persones que vulguin participar han de fer reserva a través d’internet per evitar aglomeracions.

Actualment, la majoria de les 48 places disponibles ja estan esgotades, tot i això, des del Banc de Sang recomanen als interessats apropar-se al centre on es fan les extraccions, ja que moltes vegades hi ha baixes d’última hora i es pot acceptar participants sense cita prèvia.

A part de donacions de sang també es pot donar plasma i inclús les persones que han passat la Covid-19 poden donar l’anomenat ‘plasma covid’, que s’utilitzarà amb persones que actualment estiguin patint la malaltia. Per agilitzar les gestions es pot dur omplert de casa el formulari individual i obligatori per cada donant.