Aquest dilluns 13 de desembre es posen a la venda les entrades per les representacions dels Pastorets de l’Espluga del 25 de desembre i del 2 de gener, a dos quarts de 7 de la tarda al  teatre del Casal de l’Espluga de Francolí. Per primera vegada la venda es farà en format online a través del nou web www.pastoretsdelespluga.cat i des de la plataforma Entrapolis.

Tot i que serà el principal punt de vendes, el format online no serà l’únic, ja que les entrades es podran adquirir també de forma tradicional a l’Oficina de Turisme prèviament o el dia de les representacions a taquilla. En el mateix sentit Montblanc també ha posat a la venda les entrades per les seves dues representacions el 26 de desembre i el 2 de gener.

Les entrades es poden comprar al preu general de 12 euros, o al preu especial pels socis del  Casal de l’Espluga, a 10 euros. Els infants de 6 a 14 anys tindran l’entrada a 8 euros i els de 0  a 5 anys, gratuïta.  

Aquest any l’espectacle biennal recupera l’edició suspesa el Nadal passat a causa de les complicacions sanitàries de la pandèmia de la COVID-19, gràcies a l’acord per ajornar també  el Pessebre Vivent al Nadal del 2022. Aquesta serà una edició doblement especial pels  Pastorets de l’Espluga, ja que es renova la major part del repartiment i també la direcció  artística, després de dues dècades.

Com accedir al web per comprar les entrades dels pastorets (Imatge: Cedida)