Aquest diumenge un centenar de persones es van apropar fins als voltants de l’ermita de la Santíssima Trinitat per trobar els tions que baixaven del bosc un any més per tornar a casa per Nadal. Enguany, l’activitat organitzada per Drac Actiu va tornar a una certa normalitat sense haver de dividir els participants en petits grups i amb una cerca dels tions col·lectiva per tots els nens i nenes.

Com a novetat, l’activitat es va celebrar als voltants de l’ermita de la Santíssima Trinitat, on els tions es van deixar veure aprofitant les activitats programades per la Germandat de la Santíssima Trinitat. Les famílies participants van acabar l’activitat amb xocolata i coca a l’ermita i visitant el pessebre situat a la capella de l’Àngel i la decoració de l’arbre de Nadal que s’ha situat a l’ermita.

ÀUDIO: L’organitzadora de l’activitat i membre de Drac Actiu, Chantal Puig, explica com ha sigut l’activitat

Entre els 100 participants que es van apropar a la zona per trobar el tió hi havia 37 nens i nenes juntament amb els seus pares, mares i avis. Una activitat que manté l’èxit de les últimes edicions arribant al seu cinquè any de celebració.