Després de l’aturada el 2020 per la pandèmia, el Club Atlètic Montblanc torna a organitzar la Sant Silvestre montblanquina, la cursa que tindrà lloc la tarda del darrer dia de l’any, el divendres 31 de desembre. Com cada any, aquesta catorzena edició, recaptarà fons per La Marató de TV3, que enguany es dedica a la lluita contra les malalties mentals.

Igual que en les darreres edicions, es farà la Sant Silvestre Infantil i la Sant Silvestre popular. El recorregut de les dues és amb sortida i arribada a la plaça de Sant Francesc de Montblanc i té una distància de 3,5 km per la Sant Silvestre Popular, i de 500 metres per la Sant Silvestre Infantil. En la cursa popular es fa dos tombs pel centre històric de Montblanc.

Recuperant l’esperit habitual hi haurà música durant la cursa, berenar per a tots els participants, sorteig de regals dels col·laboradors, barret del corredor, bossa del corredor i photocall, entre d’altres.

Tota la informació de la cursa i per fer les inscripcions està disponible al web del Club Atlètic Montblanc. Les inscripcions es tancaran el 28 de desembre o bé quan s’hagi arribat al límit, que és de 100 participants a la Sant Silvestre infantil i del 250 a la Sant Silvestre Popular. Les inscripcions en aquesta edició es faran totes per internet.