Aquest dilluns 25 d’octubre ha començat la vacunació de la grip a tota Catalunya i també ho ha fet a l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc on s’ha iniciat la campanya amb la intenció de vacunar primer als col·lectius més vulnerables. D’aquesta manera es prioritza la vacunació dels majors de 70 anys i d’aquelles persones en situació de risc.

La vacunació es farà de forma doble amb la tercera dosis de la vacuna contra la Covid-19, d’aquesta manera el col·lectiu de gent gran quedarà doblement vacunat. Des de l’ABS de Montblanc asseguren que la doble inoculació no és en cap cas un risc pels pacients. El procés es farà vacunant cadascun dels vials en un braç diferent.

ÀUDIO: La directora de l’ABS Montblanc, Laura Ruiz de Porras, parla de la doble vacunació.

Les persones que es trobin dins d’aquests col·lectius podran demanar hora per vacunar-se trucant al CAP de Montblanc o a través del web de Salut. La resta de col·lectius seran citats més endavant quan hagi acabat aquesta primera fase prioritària. Totes les vacunes s’administraran al nou mòdul de Covid-19 situat als exteriors del CAP de Montblanc.

ÀUDIO: Laura Ruiz de Porras destaca com serà el procés de vacunació