Els Pastorets de Montblanc han tornat als assajos. Després de la suspensió de l’any 2020 a causa de la pandèmia de la Covid-19, es recupera enguany la normalitat per poder representar els Pastorets per Nadal. Era la primera vegada que no es representaven en 80 anys.

Els assajos van arrencar aquest diumenge 17 d’octubre. Així doncs, han començat els assajos amb un repertori renovat on hi participen una quarantena d’actors i actrius que, a més, aquesta mateixa setmana passada celebraven la recuperació de l’aforament als teatres del 100%.

Malgrat el retorn a l’activitat i les bones notícies, la colla infantil dels Pastorets de Montblanc va decidir, per prudència, mantenir en suspensió les seves representacions un any més.

Tot i així, aquest any s’espera amb molta expectativa i motivació per part del grup de teatre. S’estrenaran dos decorats nous: el bosc tenebrós i el carrer de Betlem. Aquests dos decorats, que defugen de les escenes pintades sobre paper que hi havia fins ara, seran amb relleu, il·luminació pròpia i elements tridimensionals que permetran una millor interacció amb els actors i actrius.

L’Associació Tècnics de Poble, encarregada de la llum i el so, també treballa per aportar tot un seguit de millores tècniques per oferir al públic nous efectes especials perquè l’espectacle guanyi en qualitat.