Intèrprets: Òscar Palau, Josep Maria Vidal, Rosa Sànchez, Francesc Sánchez, Assumpta Farran, Alfons Bataller i Joan Llort. Tècnics: Pep Morató i Gerard Bosch

El programa d’aquest mes adopta el format de debat monogràfic per parlar de l’economia i l’ocupació a la Conca de Barberà. Ens situem en el punt de partida actual, però també reflexionem sobre el futur de l’Espluga en aquest àmbit. Ho debatem amb els grups municipals de l’Ajuntament de l’Espluga i dues veus expertes. L’alcalde de l’Espluga, Josep Maria Vidal, hi participa en representació de Som Espluga. Rosa Sànchez i Francesc Sánchez hi participen en nom de Junts per l’Espluga i Nova Espluga, respectivament. Les dues persones convidades són Joan Llort, secretari general de la UGT a Tarragona, i Alfons Bataller, director de Blau Advisors Strategic Partners.

Moment del debat a l’Espluga FM Ràdio (Imatge: Pep Morató)