El programa de ‘El Catamarà’, en emissió a l’Espluga FM Ràdio des d’inicis d’any, ha estat un dels candidats als premis Ondas 2021 en la categoria de millor programa de proximitat. Ho fa conjuntament amb 549 candidats més, d’un total de 17 països repartits en les diferents categories.

El maig d’aquest any ‘El Catamarà’ va atracar a l’Espluga de Francolí per acabar la 37a temporada i aquest any ho ha tornat a fer com un dels col·laboradors que integren aquesta 38a temporada, amb un programa setmanal en emissió els divendres a les 12 del migdia i en radiodifusió els diumenges a les 10 del matí. Poc després de l’adhesió a l’EFMR, ‘El Catamarà’ va obrir els seus horitzons a més cadenes, arribant actualment a ser emès per 38 ràdios diferents de Catalunya, Illes Balears i Andorra.

El programa té una hora de durada i es basa en una selecció musical, amb cançons d’abans i d’ara, i també una entrevista per programa amb artistes, concursos, informacions musicals i tocs d’humor.

Els guanyadors dels premis Ondas es revelaran el proper 20 d’octubre a partir de les cinc de la tarda, moment en què es podrà seguir en directe la decisió del jurat a través de Ràdio Barcelona o a través d’internet.