Després d’una segona edició de petit format, molt reduïda a causa de les restriccions, el Festival Gai-Art, celebrat des de fa tres anys a Sant Gallard, torna aquest 18 de setembre amb la seva tercera edició, que comptarà amb una desena d’actes.

Una edició que comptarà amb una desena d’actes que esperen atreure centenars d’espectadors per mostrar l’art des d’una basant respectuosa i inclusiva amb el col·lectiu LGTBI. En només tres anys, el festival ha crescut exponencialment, esgotant ja les entrades a alguns dels tallers proposats, amb aforament per un centenar de persones.

ÀUDIO: El responsable de comunicació del Festival Gai-Art, Marc Caballero, destaca l’abast del festival

En realitat, l’activitat del festival ja es va iniciar el passat 10 de setembre amb la inauguració de l’exposició ‘Construccions identitàries-work in progress’ de Mar C. Llop al Castell de Santa Coloma de Queralt. També hi haurà exposicions durant el 18 de setembre amb obres de Begoña Trujillo Clavero i escultures de Francesco Camastra, exposades en una de les zones afectades per l’incendi de Santa Coloma de Queralt.

EL gruix d’actes continuarà dissabte, començant a les 11 del matí amb un taller de Qi Gong Sanador amb Arantza Arzak Arantzamedndi. A 1/4 d’una, taller de meditació artística amb Begoña Trujillo Clavero i a 2/4 de 2 Verm-OUT a càrrec de cia Transtoners. A 2/4 de 3 es recupera el dinar de germanor que l’any passat no es va poder celebrar. A la tarda, a partir de les 5, recital poètic Oriol Sauleda amb Marcel·lí Bayer, a les 7 teatre amb Joan Vázquez i Marc Sambola i a les 9 cabaret amb Txus Garcia.

Els tallers i les exposicions són gratuïtes, però l’aforament és limitat a causa de les restriccions de la Covid-19 i cal fer inscripció prèvia a través de Codetickets.