Fa poc més de dos mesos va néixer a l’Espluga de Francolí una nova associació, anomenada Flor de Lis, Natura i Cultura, i dedicada a persones amb diferents inquietuds que volen ensenyar i aprendre diverses habilitats. Actualment l’associació la formen sis persones que a través d’un acte públic volen mostrar Flor de Lis als veïns i veïnes del municipi.

ÀUDIO: La presidenta de Flor de Lis, Rocío Pérez, explica el naixement de l’associació

Pròximament, Flor de Lis espera adquirir un local al municipi on poder donar sortida a tots els tallers que ofereixen els seus membres com són teràpies alternatives, aprendre a cosir, pintar, i altres habilitats d’àmbits molt diversos.

Durant tot el dissabte 18 de setembre, a partir de 2/4 d’11 i fins a 2/4 de 7 del vespre, aquesta nova associació es donarà a conèixer amb una desena d’actes al Jardí dels Francolins, tot i que l’activitat es podria traslladar a l’Hostal del Senglar en cas de pluja. Durant tota la jornada hi seran presents tallers de dansa, aromateràpia, reciclatge, reflexologia, bijuteria, reiki i massatges, entre d’altres. Tot acompanyat de diverses exposicions de pintura i escultura. La música també hi sera present tant al matí com a la tarda.

Tots els tallers que s’impartiran seran en format d’un primer tast breu, ja que la idea és poder-los oferir en profunditat al nou local de l’associació Flor de Lis.