Imatge cedida per @startap.cat

Després que l’any passat no es pogués celebrar per culpa de les restriccions de la pandèmia, aquest diumenge 12 de setembre torna el Concurs de Grups Amateurs de Teatre de Santa Coloma de Queralt. Ja serà la sisena edició d’aquest certamen que com a novetat d’aquest any augmenta amb dues noves obres representades, passant de les sis habituals a les vuit d’aquesta edició.

El concurs s’allargarà fins a l’últim diumenge de novembre i hi passaran grups amateurs d’arreu del territori català. Totes les representacions es faran en diumenge a les 7 de la tarda. El preu de l’abonament per a tot el concurs és de 40 euros i les entrades individuals tenen un cost de 6 euros. 

El cicle comença amb ‘Escac i Mat’

El Teatre Municipal de l’Estrella acollirà aquest diumenge la primera obra, de Qollonaka Grup de Teatre de Terrassa, anomenada ‘Escac i Mat’. L’obra explica la història de Richard Collins, un escriptor d’èxit, masclista i egocèntric, i Sandro Fazzi, un perruquer que viu per sobre de les seves possibilitats. Tots dos personatges jugaran una partida d’escacs on ningú mesura i valora de forma adequada a l’adversari.