Després de setmanes d’espera, aquest divendres i dissabte, 3 i 4 de setembre, se celebrarà la vuitena edició del Festival Maig a Santa Coloma de Queralt. L’edició d’aquest any estava prevista per principis d’agost, però l’organització va decidir endarrerir-lo amb la previsió que hi hauria menys restriccions, fet que finalment no s’ha complert.

Un dels caps de cartell serà el duet revelació del trap català, The Tyets que faran parada amb la seva particular ‘Putivuelta’, nom amb què han batejat aquesta gira d’estiu. Divendres també serà al Festival Maig la jove artista barcelonina Carlota Flaneur amb el seu EP debut ‘Brains’. Tancarà la primera jornada la DJ Virginie.

De cara a dissabte, hi ha quatre concerts programats. El trap tornarà a ser present amb els Flashy Ice Cream, flamants guanyadors del Premi Enderrock al millor disc de música urbana en català el 2020 amb el disc ‘Don Gelato’. També el dissabte hi haurà els Kids from Mars i vinguda de Sabadell, actuarà a Santa Coloma la Ven’nus, que presentarà el seu EP de debut ‘Mart Asfaltat’. El festival el tancarà, com ja va sent habitual, el DJ i director del festival Jordi Aldomà aka Te Jodes y Bailas DJ.