L’Ajuntament de Montblanc ha anunciat que tots els actes de la Festa Major de Montblanc s’acabaran a 2/4 d’una de la matinada. Malgrat no hi haurà toc de queda, el Procicat manté que els actes s’hagin d’acabar abans de la 1 de la matinada.

És per això que bona part dels actes nocturns començaran abans del que s’havia previst inicialment. Així, el dia 7, el Beu les Bèsties que se celebrarà a l’aparcament de la Muralla de Santa Tecla començarà a 1/4 de 10i la banda de música Neón acturà a les 10 de la nit.

El concert familiar de Els Pets del dia 8 començarà a les 10 de la nit a la plaça de Sant Francesc. A la mateixa hora, a les 10, també es faran els concerts de Joan Masdéu i Suu el dia 9 a l’aparcament de la muralla de Santa Tecla i d’Ítaca Band el dia 10 de setembre a Sant Francesc. Per poder participar als actes s’han de comprar o reservar entrades a través de portal Codetickets de l’Ajuntament de Montblanc.