El Museu de la Vida Rural va tancar ahir la primera edició dels dijous d’agost, una nova proposta pensada per obrir el jardí del museu al públic cada dijous amb dansa, música i poesia. Durant aquestes quatre setmanes han passat per les diferents propostes que ha oferit el centre mig miler de persones, una xifra que es duplica fina arribar als 1.010 espectadors si es tenen en compte tots els espectacles que ha acollit el museu durant l’estiu.

Els concerts d’Esther Querol i Marala es van convertir ahir en el punt d’inflexió entre el final de les Nits d’Estiu al museu i l’inici de la Festa de la Verema a l’Espluga de Francolí. Un espectacle amb èxit d’existència, segons el propi museu, que confirma la consolidació d’aquesta proposta de cara a l’estiu vinent.

https://twitter.com/MuseuVidaRural/status/1431155034859966469

ÀUDIO: La directora del Museu de la Vida Rural, Gemma Carbó, explica com ha sigut aquesta primera edició dels dijous d’agost

En concret, durant els quatre dijous d’agost, el Museu de la Vida Rural ha comptat amb el recital de poesia de Juana Dolores, Maria Sevilla, Dolors Miquel i Anna Gas, inclòs al Festival RUSC, la peça de dansa contemporània ‘Gizaki’, de Lali Ayguadé i Akira Yoshida, el concert de Rombo, l’espectacle d’Elvira Prado anomenat ‘Més lloc per a la fosca’ i el concert d’Esther Querol i el trio musical Marala aquest últim dijous.  

Actes al museu per la Festa de la Verema

El Museu de la Vida Rural també participa en la 50a edició de la Festa de la Verema amb un Tast-Maridatge a càrrec del sommelier Enric Català aquest divendres a les 7 de la tarda i el Tast Sub-25 per joves d’entre 18 i 25 anys demà dissabte 28 d’agost a 2/4 d’una. A més, el museu també ha preparat algunes sorpreses des del seu laboratori per oferir un espai de reflexió a la gent jove.