L’Essències Jazz Festival torna a Montblanc després de quedar anul·lat durant el 2020 a causa de la Covid-19. L’aparcament de la muralla de Sant Francesc serà l’escenari del festival el divendres i dissabte 27 i 28 d’agost. Un festival que ja va començar el passat 31 de juliol amb un primer tast musical a Maó, Menorca.

Aquesta és la sisena edició d’un festival plenament consolidat a la comarca i que des dels seus inicis ha destacat entre les propostes culturals estiuenques del país.

Dissabte 28 d’agost el festival acollirà tres concerts inèdits capitanejats també per primeres espases del jazz: Marco Mezquida & Chicuelo, Ignasi Terraza Trio ft. Josep Maria Farràs i Carles Margarit Quintet recordant Joan Margarit.

Albert Pla serà el cap de cartell del Cara B de l’Essències la nit de divendres 27 d’agost a Montblanc, i compartirà escenari amb la banda montblanquina Bandarra Street Orkestra, que cinc anys després tornarà a trepitjar l’escenari del Cara B.

Les entrades o abonaments es poden adquirir en aquest enllaç amb descomptes per als residents a Montblanc.