Pocs dies abans de la celebració de la 50a Festa de la Verema de l’Espluga de Francolí s’han esgotat les entrades de dissabte pel recinte firal, situat a la plaça Montserrat Canals. D’aquesta manera només queden entrades pel diumenge a partir de les 7 de la tarda.

L’entrada al recinte té un preu de 4 euros per una jornada i 6 per dos dies i inclou una copa, una bossa i l’accés al recinte, on es podrà trobar vins i caves de la DO Conca de Barberà i altres productes de proximitat. Les entrades per diumenge encara es poden adquirir en aquest link.

D’aquesta manera la Festa de la Verema es reformula per adaptar-se a les noves circumstàncies, evitant els concerts durant el dissabte per concentrar tota l’activitat al recinte firal i amb únicament una activitat nocturna el diumenge, en aquest cas al Parc del Garber, on es parlarà de vi i astronomia tot acompanyat d’un tast de tres vins DO Conca de Barberà.

La resta d’actes s’han programat a partir del dijous en diferents emplaçaments com per exemple al Museu de la Vida Rural, el Jardí dels Francolins, el Restaurant ForEvents, la Fassina Balanyà i l’Art Restaurant, entre d’altres. Es poden trobar totes les activitats i els links per apuntar-se al programa oficial d’actes de la Festa de la Verema 2021.