El proper dijous 26 d’agost l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc administrarà primeres dosis de la vacuna contra la Covid-19 sense cita prèvia. Serà a partir de 2/4 de 9 fins a 2/4 de 12 al mòdul especialitzat en aquest tipus de tasques que es troba al pàrquing del propi CAP.

Concretament, s’administraran primeres dosis de Pfizer. Una iniciativa amb la qual es vol impulsar encara més el nombre de vacunats a la comarca que actualment és 14.309 persones amb la primera dosi i 13.134 amb la pauta completa, el que es tradueix amb més del 60% dels conquencs i conquenques amb les dues dosis de la vacuna.

Per aquesta nova campanya estan cridades a vacunar-se totes les persones majors de 12 anys que encara no han rebut cap dosi del vaccí. Una iniciativa amb la qual es vol augmentar el tant per cent de població vacunada a la Conca de Barberà i administrar la vacuna als més joves de cara a l’inici del curs escolar.