El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha rebutjat la petició del Govern de la Generalitat d’ampliar el toc de queda a 62 municipis de Catalunya.

Així, la mesura, que està vigent des del passat divendres, s’aplica ara només a 19 municipis, entre ells Montblanc. El Govern de la Generalitat va aplicar un canvi de criteri per decretar el toc de queda i confiava que el TSJC l’acceptaria. El tribunal va acotar la setmana passada la prohibició a localitats de més de 5.000 habitants amb més de 250 casos.

D’aquesta manera, Montblanc es converteix en l’únic municipi del Camp de Tarragona amb restricció de mobilitat d’1 de la matinada a 6 del matí. Els altres 18 municipis afectats són: Alcarràs, Amposta, Arenys de Munt, Badia del Vallès, Balaguer, Banyoles, Calafell, Celrà, Cervelló, Gelida, Manlleu, Martorell, Móra d’Ebre, Palafolls, Salt, Sant Feliu de Guíxols, Sarrià de Ter i Torroella de Montgrí.