El Museu de la Vida Rural de la Fundació Carulla compta amb un programa d’activitats divers per a aquest estiu on destaquen tallers de cuina, de cistelleria, de pintura o de botànica. A més, tornen les ‘Propostes Singulars’, amb noves edicions de les experiències combinades ‘Cultura ecològica’ i ‘Esperit de vi’. A més, el Museu amplia els seus horaris de tarda durant el mes d’agost i tancarà a dos quarts de 8 de la nit. 

Cada dimecres d’agosts, a partir de les 5 de la tarda, conjuntament amb l’associació Els Corremarges, es farà divulgació a petits i grans dels usos populars de la vegetació amb activitats com ‘Del Jardí a la taula’, ‘Pintem amb plantes’, ‘Conserves per a tots els gustos’ o ‘Petit Herbari’.

D’altra banda, durant l’agost s’han programat dues noves sessions de ‘Propostes Singulars’, experiències que combinen una visita temàtica al Museu de la Vida Rural amb diferents activitats que ofereixen altres agents de l’Espluga de Francolí. El dissabte 14, serà el torn de la ‘Cultura ecològica, on es reflexiona sobre la cultura de l’aigua, la sobirania alimentària i l’agroecologia, entre d’altres, amb una ruta guiada per Drac Actiu en bicicleta elèctrica pel voltant del riu Francolí.

El 28 d’agost, coincidint amb la Festa de la Verema de l’Espluga, el Museu de la Vida Rural organitza l’activitat ‘Esperit de vi’, per endinsar-se en la història vitivinícola de Catalunya i de la Conca de Barberà gràcies a la visita a una part del Museu, continuant per la Fassina Balanyà i acabant al celler Vidbertus de la D.O. Conca de Barberà amb un tast de vins. 

El Museu amplia els seus horaris a l’agost

Durant el mes d’agost, el Museu de la Vida Rural amplia el seu horari de tarda i obrirà fins a dos quarts de 8. Així doncs, els horaris d’obertura seran de dimarts a dissabte de dos quarts d’11 a dos quarts de 8 i els diumenges i festius de dos quarts d’11 a les 2. El diumenge 15 d’agost el Museu també obrirà tot el dia.