El Club d’Escacs de l’Espluga va organitzar aquest dimecres al Jardí dels Francolins el ‘I Memorial Joan Amigó’ amb una trentena de participants. Un acte que ha significat la tornada a la presencialitat del club després de més d’un any sense fer-ho. Tot i que alguns dels membres havien participat en tornejos presencials de la demarcació, aquest era el primer que organitza el propi club des de l’inici de la pandèmia.

L’acte, celebrat a l’aire lliure, comptava amb totes les mesures de seguretat i entre partida i partida es desinfectaven les peces i els taulers. Durant el torneig hi van ser presents jugadors de totes les edats, sobretot joves i menors de 18 anys. Fins al Jardí dels Francolins s’hi van desplaçar jugadors de l’Espluga, Montblanc, Santa Coloma de Queralt, Reus, Sant Quirze del Vallès i Amposta.

ÀUDIO: El president del Club d’Escacs de l’Espluga, Miquel Trullols, destaca que es va valorar positivament el retorn a la presencialitat

El guanyador absolut de la competició va ser Jordi Amigó, espluguí però jugador al Club de Santa Coloma de Queralt, que va aconseguir 6 punts. També es va premiar la categoria Sub18 amb David Galan de Sant Quirze del Vallès amb 5,5 punts, la categoria Sub14 amb Enric Fontanet, d’Amposta, com a guanyador amb 4 punts i en Sub10 el premi va ser per Arnau Trullols de l’Espluga de Francolí.