La Festa de la Bicicleta s’ha celebrat aquest any amb un total de 70 participants que s’han separat durant el recorregut en grups bombolla per evitar el contacte sense mascareta. Guiats per l’empresa espluguina Drac Actiu, petits i grans han format part d’aquest recorregut per l’entorn de l’Espluga amb una durada de dues hores.

El recorregut ha sortit de la plaça Sant Isidre cap al camp de tir i fins al naixement del riu Francolí fins a arribar a les dependències de Drac Actiu, remuntant pel Molí del Gusch fins a la deixalleria. Per l’últim tram petits i grans s’han separat per anar uns a Milmanda i els altres a Sant Benet. El recorregut ha acabat amb un retrobament a la plaça Montserrat Canals.

Des de l’organització destaquen que el conjunt de participants s’ha mantingut junt en tot moment amb bon ritme. A part de dos monitors per grup, també han acompanyat el recorregut una furgoneta d’assistència i un cotxe municipal per tallar el pas en els trams de carretera.

ÀUDIO: L’organitzadora de l’esdeveniment, Laly Puig, explica com ha sigut la jornada

Fotografia de grup de la Festa de la Bicicleta (Imatge: Drac Actiu)