L’alcaldessa de Senan s’ha convertit en representant de la Conca de Barberà de la Diputació de Tarragona. Ho fa a mig mandat després d’agafar el relleu del membre d’Esquerra Republicana a l’Alt Camp, Jordi Cartanyà. Es converteix així en l’única representant de la Conca de Barberà d’aquest mandat.

Durant els dos anys anteriors, la Diputació de Tarragona no comptava amb cap membre de la comarca i era durant la segona part del mandat quan Carme Ferrer, d’ERC, i Marc Rovira, de Junts per Catalunya passarien a representar la comarca. Finalment, el relleu no ha arribat a l’alcalde de Barberà de la Conca i el càrrec el segueix ostentant el regidor de la capital de l’Alt Camp, Marc Ayala.

Durant el ple també han pres possessió del càrrec Carles Bull i Miquel Subirats, també d’Esquerra, en substitució de Francesc Barbero i Adam Tomàs respectivament.  A més, també s’ha nomenat el diputat Enric Adell com a vicepresident tercer de la institució, càrrec que ocupava fins al moment Adam Tomàs.