L’Acampada Jove no se celebrarà aquest 2021. Les Joventuts d’Esquerra Republicana han assegurat en un comunicat que a causa de l’evolució de la pandèmia i l’increment de contagis en aquesta cinquena onada han optat per la suspensió a una setmana de l’inici.

Concretament, l’Acampada Jove s’havia de celebrar a Montblanc els dies 16, 17 i 18 de juliol. L’organització considera que molt jovent encara no està vacunat i que a causa d’una “explosió de contagis” durant els darrers dies no és possible celebrar amb garanties el festival, que enguany s’havia dotat de mesures extraordinàries en el marc de les restriccions per la Covid-19, com per exemple els testos d’antígens per entrar al festival i l’eliminació de les zones d’acampada. L’Acampada Jove s’acomiada fins al 2022, després de dos anys en blanc i més de 24 edicions consecutives.

ÀUDIO: La nova directora de l’Acampada Jove, Kènia Doménech, explica el perquè de la suspensió

Devolució d’entrades als assistents

L’import de les entrades comprades fins al moment es retornarà íntegrament en els propers dies de manera automàtica. No cal fer cap gestió extra. Les persones amb entrada han rebut un correu electrònic amb tota la informació detallada.

Andreu celebra la decisió

L’alcalde de Montblanc, Josep Andreu, ha agraït el gest de responsabilitat dels organitzadors després de l’augment de casos d’aquesta cinquena onada, ho ha fet amb un fil de Twitter.