L’EFMR ha tancat aquest juliol la programació regular de la 37a temporada de ràdio. Des del setembre, l’emissora ha ofert una vintena de propostes radiofòniques que, tot i la pandèmia, han comptat amb la implicació d’una quarantena de col·laboradors i centenars d’entrevistats. L’equip de voluntaris de l’Espluga Audiovisual posa així el punt final al curs 2020-21 i ja prepara les propostes de la pròxima temporada obrint, com sempre, les portes a totes les persones que vulguin fer ràdio.

Durant el mes de juliol es mantindrà l’Informatiu Diari, de dilluns a divendres, a les 13 h i a les 19 h. Durant tot l’estiu continuarà l’Informatiu Conca de Barberà els dissabtes i diumenges a la mateixa hora. Tots els programes es poden recuperar a EFMR.cat, a través del servei de ràdio a la carta. 

VOLS FER RÀDIO?


L’EFMR i l’Espluga Audiovisual ja treballen en la pròxima temporada que començarà durant la segona quinzena de setembre. Com és habitual, es repeteix la crida a les persones que vulguin col·laborar amb l’emissora o tinguin alguna idea. Es pot fer a través d’aquest formulari. L’Espluga Audiovisual és l’entitat sense ànim de lucre que aplega els voluntaris de l’emissora i ofereix formació en el món de la comunicació.