L’Ajuntament de Sarral s’ha vist obligat a tancar el casal d’estiu del municipi i també el curs de natació, fins a nou avís, després que s’hagi detectat un brot massiu entre nens i nenes i també pares i mares del casal d’estiu sarralenc que afecta ja 17 nens i 10 adults.

ÀUDIO: L’alcalde de Sarral, Jaume Fornés, parla del tancament del casal d’estiu

Segons pot avançar l’EFMR, al casal d’estiu de Sarral i en el curs de natació, en aquests moments, hi hauria contagiats més de 27 persones entre nens i nenes, majoritàriament entre 8 i 11 anys, i també pares i mares, a més a més, de desenes de persones confinades. Aquestes xifres se sumen a altres positius del municipi i sumen quasi una cinquantena de casos. Des de l’alcaldia de l’Ajuntament de Sarral es demana prudència i precaució a tots els veïns després de conèixer l’augment de casos.

ÀUDIO: Fornés demana precaució davant l’augment de casos

Durant aquest cap de setmana a l’Àrea Bàsica de Salut de Montblanc es realitzaran més d’una vuitantena proves per conèixer l’abast d’aquest brot que afecta Sarral, però també l’altre brot entre joves que encara continua a la comarca.

2 COMENTARIS

  1. Abans de treure una informació d’aquest tipus, s’hauria de verificar la font i no alarma la població, ja que això és mentida

Comments are closed.