Després de tres anys sense equip femení, l’Hoquei Casal l’Espluga compta ara amb un equip benjamí d’aquestes característiques amb un total de 8 participants. Les jugadores, que començaran competicions l’any vinent a nivell català, ja van jugar un amistós aquest cap de setmana contra el FEM Valls, el qual van guanyar 12 a 3.

L’equip el formen diverses noies d’entre 12 i 13 anys que ja jugaven a l’Hoquei Casal de l’Espluga en equips mixtos i que ara passen a formar el seu propi equip de FEM 12 o FEM 13, depenent de les nomenclatures a nivell català, per competir de cara a la pròxima temporada.

ÀUDIO: El president de l’Hoquei Casal de l’Espluga, Jordi Creus, explica la formació de l’equip

L’equip femení sènior de l’Hoquei Casal de l’Espluga va deixar les competicions a inicis del 2018 (Imatge: Cedida)

L’any 2015, coincidint amb el 50 aniversari del club, es va formar un equip femení sènior que va estar actiu durant poc més de dos anys i que va obrir la porta a la creació d’equips femenins dins de l’Hoquei Casal l’Espluga. La diferència ara, segons el president del club, és que l’equip benjamí porta jugant a hoquei des de ben petites mentre que el sènior era un equip de nova formació i per tant amb menys base inicial.

ÀUDIO: Jordi Creus parla de l’equip femení sènior de l’Hoquei Casal l’Espluga

El club també començarà una campanya, de cara a la temporada vinent, per atreure l’atenció de nenes que es vulguin iniciar en el món de l’hoquei.