Ciudad Jara, Doctor Prats, Roba Estesa, 31 FAM i Ju se sumen als ja anunciats Zoo, Buhos, Ebri Knight, El Diluvi i The Tyets.

El primer confirmat ha sigut Ciudad Jara, que arriben per primer cop al festival. Després de més de 10 anys a La Raíz, el valencià Pablo Sánchez ha retornat a la primera línia musical amb el primer disc ‘Donde nace el infarto’. Al seu torn, els terrassencs, Doctor Prats, trepitjaran l’escenari de l’Acampada Jove 1.0 amb el tour ‘Avui lluny és més a prop’. Per altra banda, Roba Estesa, aterren amb la seva habitual lluita feminista presentant el seu darrer treball ‘Dolors’.

També visitarà Montblanc la cantautora Ju, que des d’Osona arriba amb el seu disc ‘El món es mou’. I, per últim i per primer cop, el grup 31 FAM omplirà la plaça de Sant Francesc de ritmes urbans i de trap amb el seu darrer treball ‘JETLAG’.

La directora de l’Acampada Jove, Kènia Domènech, ha destacat que “seguim apostant per una oferta musical molt diversa, de diferents estils i de qualitat”. “És l’ADN i l’essència del nostre festival que volem mantenir, malgrat que sigui una edició reduïda”, ha dit Domènech.

En aquest sentit, la directora del festival ha explicat que estan treballant de valent perquè “l’edició sigui tot un èxit”, malgrat les mesures que hauran de prendre segons les recomanacions sanitàries del moment i ha afegit que “molt aviat hi haurà noves confirmacions i sorpreses”.