El seguici popular de Montblanc tornarà a sortir al carrer, després de més d’un any d’absència a causa de la pandèmia. Serà per les Festes de Sant Maties, que l’Ajuntament de Montblanc ha programat del 14 al 16 de maig.

ÀUDIO: La regidora de Festes de l’Ajuntament de Montblanc, destaca la tornada del seguici popular

Els Gegants, la Cucafera, la Mulassa i tot el seguici són el gran atractiu del programa d’actes d’enguany. Actuaran a la plaça de Sant Francesc el dissabte 15 de maig a les 12 del migdia. Caldrà reservar entrada, ja que l’aforament serà limitat a 900 persones.

El programa també inclou música en directe, amb les actuacions de la Banda del Coche Rojo, divendres al vespre; Koers, dissabte al vespre; i Lídia Pujol, diumenge a les 7 de la tarda. També hi haurà un espectacle infantil al Foradot i la trobada de gegants i bestiari que enguany es dedica als 40 anys de la Mulassa.

Les entrades han sortit a la venda avui, dimecres, a la 1 del migdia a través de la plataforma Codetickets, i en alguns espectacles es poden fer una reserva de fins a 4 entrades.