Aquests dies s’està executant una actuació a la plaça de la Vila de l’Espluga de Francolí, concretament a l’edifici de Cal Cabeça per evitar futurs despreniments de la façana, que es troba deteriorada amb el pas del temps.

Durant una neteja rutinària a la façana de l’edifici es va detectar que part dels elements integrants no es trobaven en correcte estat, motiu pel qual el consistori i els tècnics municipals van acordar extreure els elements afectats. Una actuació que està realitzant la brigada municipal amb l’ús d’una grua.

Un cop retirades les parts afectades, es guardaran i s’iniciarà un estudi per valorar quin és el seu estat i si es poden recol·locar de nou o cal realitzar algun tipus de reconstrucció o reemplaçament a l’àrea afectada.

1 COMENTARI

  1. Pues también se podría mirar la fachada que hay en la c/ anselm clave justo enfrente de aluminios poblet, de cada vez esta más abombada esa fachada, y hasta que no le haga daño a alguien, no podrán solución, llevo mucho tiempo diciendo este problema.