L’Ajuntament de Montblanc està realitzant diverses millores als parcs infantils de la vila. A Sant Francesc s’hi ha dut a terme una de les accions més destacades, la instal·lació del primer gronxador inclusiu de la vila.

Es tracta d’un gronxador amb arnès per tal que infants amb discapacitats hi puguin pujar de manera segura i protegida. Però no ha estat l’única millora. Fa dues setmanes al barri del Sòl de l’Horta s’hi van realitzar un parell d’intervencions que tindran continuïtat en altres parcs de la vila. En aquest barri, es va repintar el parc infantil i es va inaugurar un nou parc de cal·listènia.

A la plaça de l’Agermanament, fa uns mesos, es va retirar un tobogan que es trobava en mal estat que podia causar lesions. Ara, s’ha instal·lat un nou tobogan que completa el parc infantil d’aquesta plaça ubicada al barri de Santa Clara. Finalment, a la plaça dels Bastoners, del mateix barri, s’instal·laran nous elements que complementaran els que ja són presents, com ara un tobogan, cordes o un boti-boti individual.

Montblanc, en total, compta amb una dotzena de parcs infantils, a més dels que es troben ubicats a les diferents pedanies. L’equip de govern té la intenció de seguir mantenint i impulsat aquests espais de lleure pels infants.

Són diversos els parcs del municipi que s’estan renovant (Imatge: Ajuntament de Montblanc)