La Factoria Bram i la Setmana Medieval de Montblanc han programat en línia, des d’aquest dilluns vinent fins al dia de Sant Jordi, “La Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi”. Es tracta de la llegenda de Sant Jordi del segle XXI, en format audiovisual i explicada a ritme de pop-rock amb les veus dels cantautors Joan Reig i Maria Jacobs.

La cantata audiovisual tracta de 6 episodis i explica la història d’una princesa que es troba el drac i decideixi per ella mateixa. Cada capítol té una durada d’uns 4 minuts i cada dilluns, dimecres i divendres fins al 23 d’abril hi haurà un nou capítol. “La Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi” compta amb les animacions i les il·lustracions de la montblanquina Laura Magrinyà i els textos, música i lletres de Jordi Cartañá.

Amb motiu del Dia de la Dona, la Factoria BRAM ha volgut fer un petit avanç de la ‘Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi’

En la mateixa línia també es pot torbar el llibre CD de “La Cantata de la Llegenda de la Princesa i Sant Jordi” a les llibreries habituals o al web lamusca.cat. El llibre, el qual a banda de la història també conté les partitures, va acompanyat d’un CD en el qual hi participen Joan Reig i Maria Jacobs, entre d’altres.