La cinquena edició del Rally Catalunya Històric, competició de regularitat per a automòbils clàssics que organitza el RACC, s’ha disputat entre els dies 9 i 10 d’abril d’aquest 2021. En la segona jornada el recorregut va portar als vehicles participants en diversos indrets de la Conca de Barberà.

El pas del Rally Catalunya Històrics per la comarca va tenir dues especials, la primera va ser Savallà – Conesa i la segona a Vallespinosa. A més a més, tots els participants van haver de passar pel centre de Santa Coloma de Queralt, ja que era una zona de reagrupament.

No és el primer cop que el Rally Catalunya Històric passa per carreteres de la Conca de Barberà, ja que els últims dos anys ja hi havia passat. A més a més, els pilots històrics passen per les mateixes carreteres que els competidors del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC).