L’agrupació d’armats de l’Espluga de Francolí ha decidit anul·lar els actes programats per aquesta Setmana Santa a causa de la situació actual que s’està vivint a la comarca. Amb els indicadors a l’alça i el brot ocasionat a Montblanc, el grup ha pres aquesta decisió “davant la impossibilitat de fer una Setmana Santa amb totes les condicions”, segons el seu propi comunicat.

Des de l’agrupació ja no esperaven celebrar aquest any amb normalitat però sí celebrar una desfilada el Divendres Sant a la tarda. Un acte que s’anava a fer sense assajos previs, amb les distàncies de seguretat i mascaretes. Finalment la situació que viu la comarca i les mesures de la Generalitat, que prohibeixen desfilades i cercaviles, ha generat la suspensió d’aquest acte commemoratiu.

ÀUDIO: El president de l’agrupació d’Armats de l’Espluga de Francolí, Joan Amigó, destaca els motius de la suspensió

Ara, els armats ja es preparen per a la Setmana Santa del 2022 esperant que es puguin executar totes les activitats programades i recuperar així la normalitat després de dos anys sense poder actuar a causa de la pandèmia.