El Club d’Hoquei Casal de l’Espluga de Francolí ha tornat aquest cap de setmana a les competicions amb dos partits en camp local que s’han convertit en dues victòries fulminants per l’equip espluguí. L’equip aleví va guanyar al Mollerussa per 7 a 1 i l’equip de Segona Catalana ho va fer contra l’Amposta per 7 a 3.

Amb aquestes dues victòries l’Hoquei Casal l’Espluga va donar el tret de sortida als primers partits de la temporada. Els juvenils, que també havien de competir, no ho van poder fer per problemes tècnics de l’equip contrari, partit que es recuperarà aquesta setmana també a l’Espluga. La resta de partits es reprendran, si la situació pandèmica ho permet, després de Setmana Santa i si sumaran els dos equips benjamins i el prebenjamí a les competicions. 

Un altre fet destacat de la jornada d’aquest cap de setmana és que el públic hi va poder assistir amb un aforament del 30% i mantenint totes les mesures de seguretat vigents. Es van realitzar controls de temperatura i es va fer ús del gel hidroalcohòlic i les mascaretes en tot moment.